bg

Kookclub februari 2017

februari 2017

kookclub februari 2017

Voorgerecht : Polderaardappel met Gerookte Paling

aardappelen in blokjes snijden, opkoken,afgieten en op plateau laten afkoelen, p&z,olijfolie,pijpajuin,look,echalotte,chili
tomaat, alles mengen 
mayonaise en basilicum mengen 
dresseren op bord gerookte paling erbij,
afwerken met mayonaise 

 

  ingredienten voor 4p:
2 grote aardappelen
pijpajuin,look,echalotte,chili,tomaat
mayonaise,basilicum,4 filet gerookte paling 

Hoofdgerecht : Caribean Jerk Kip

 kippebillen in geoliede schaal met vel bovenaan in oven 220° 15min.
groentenassortiment : in gelijke stukken snijden, p&z,olie,look,in oven 20min.+alumiumpapier erover.
rijstbereiding :olijfolie,chorizo,venkel,ajuin aanstoven,rijst erbij voegen, kipbouillon aantoevoegen, onder deksel 15min. 

 

 

  ingrediënten voor 4p.:
4 kippebillen 
marinade: gember,soyasaus,ketchap,ketchup,pilipili,
bruine suiker,cocacola,p&z,
groentenassortiment naar keuze,
rijst,chorizo, venkel,ajuin,kipbouillon 

 


Nagerecht : Pannenkoek Suzette

deeg :  alles mengen tot een homogene massa

saus: appelsiensap,boter,suiker laten inkoken flamberen met likeur naar keuze bv. grand Marnier  

 

  1 l. melk 
50 gr bloem
3 eieren
zakje vanille poeder
 
appelsiensap,boter,suiker, likeur 

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
  • Prijs arrangement voor 2 personen 
  • Welkomsdrankje en alle toeristische informatie 
  • Ontbijt met tal van streekspecialiteiten 
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
  • Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag